Muhamed Zekiri ‘shef’ i Telekomit

Advertisment

BDl e lëshoi postin e kryetarit të Këshillit Drejtues në Telekom, ku momentalisht kryetar është Nazim Bushi, i cili sipas informacioneve të TV21 me shumë gjasa do të jetë zv/ministër për Punë të Brendshme.

Në këmbim, BDI do të marrë katër anëtarë në Këshillin drejtues.

Reklame

Përbërja aktuale e bordit të drejtorëve të Telekom Maqedoni AD  Shkup duket kështu:

Nazim Bushi  anëtar joekzekutiv dhe Kryetar ,Sasho Veleski, anëtar joekzekutiv dhe zv/kryetar ,Nikolla Lushev anëtar ekzekutiv dhe drejtor gjeneral ekzekutiv ,Andreas Maierhofer anëtar ekzekutiv ,Karoj Shvejninger anëtar joekzekutiv ,Lubor Zhatko  anëtar joekzekutiv ,Borçe Silanoski  anëtar joekzekutiv ,Vlladimir Ivanovski anëtar joekzekutiv ,Miroslav Bujiq  anëtar joekzekutiv ,Sasho Simjanovski anëtar joekzekutiv ,Peter Fail  anëtar joekzekutiv ,Martin Rener  anëtar joekzekutiv ,Zamir Mehmed  anëtar joekzekutiv
Divna Jovkovska  Eftimoska  anëtare joekzekuzi

Kryetar i Këshillit të drejtorëve me shumë gjasa do të jetë njëri nga këto tre, Muhamed Zekiri, Hari Llokvenec ose Dushko Veskoski.