Muhamet Sejdiu i këndon koronavirusit (VIDEO)

Muhamet Sejdiu e ka publikuar projektin e veçantë muzikor.

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Muhamet Sejdiu, ishte i infektuar me virusin Covid-19, së bashku me bashkëshorten e tij.

Reklame

Lidhur me gjendjen e tij ka folur shpesh për media derisa po qëndronte në Klinikën Infektive.

Ai ia doli që të shërohet nga ky virus dhe tani kur gjendja e tij është përmirësuar dukshëm Muhameti ka vendosur ta publikoj një projekt muzikor që lidhet pikërisht me këtë çështje.

“Falenderim” titullohet projekti i veçantë i cili vjen i realizuar edhe me videoklip.