Muki e jep lajmin, votohet ligji për shlyerjen e kamatave

Advertisment

Muhamed Zeqiri ne rrjetin e tij social facebook ka dhene lajmin se sapo kane votuar ligjin per shlyerjen e kamatave.

Ai shkruan:

Reklame

Sapo votuam ligjin per shlyerjen e kamatave dhe reprogramimin e borxheve te qytetareve ndaj ndermarjeve publike deri ne dhjetor te vitit 2017! Mbi 10 milion euro borxhe te qytetareve do te shlyhen!
#NeRrugeTeDrejte!