Muki: Ja kush do të kthehet pas 12 prillit si kryeministër

Zoran Zaev do të kthehet si kryeministër pas 12 prillit dhe gjatë kohë do ta udhëheqë vendin tonë, kurse deputetët e VMRO-ë të cilët goditnin bankat e Kuvendit me dorë sikur të jenë në Pazar, e treguan edhe një herë fytyrën e tyre të vërtetë.

Goditnin duke menduar që në këtë mënyrë do t’i vardisen liderit të tyre Micko t’i vendosë në lista, por për fat të keq edhe vetë janë të vetëdijshëm që mbi 90 për qind e tyre më nuk do të ulen në bankat e Kuvendit, kurse partia e tyre edhe gjatë kohë do të jetë në opozitë. /Muhamet Zeqiri