Muki ka një lajm të mirë për të punësuarit në administratën shtetërore

Muhamet Zekiri

Parlamenti sapo miratoi ligjin per nenpunesit administrativ. Çdo i punesuar ne administraten shtetrore me shkoll te mesme i cili nderkohe ka kryer fakultetin automatikishte i pranohet dhe permiresohet nje padrejtesi qe u eshte bere me vite te tera te gjithe nenpunesve ne administraten shterore.
Urime!!!