Muki paralajmëron ndryshime në krye të Bashkësisë Islame

Ndërhyrja e politikës në bashkësitë fetare, edhepse e ndaluar me kushtetutë, nuk është dukuri e panjohur në Maqedoninë e Veriut.

Eksponentë partiak – politik, kryesisht nga partitë në pushtet, si dhe insitucione shtetërore, edhe më herët kanë ndërhyrë në punën e Bashkësisë Fetare Islame, por edhe në organizimin e brendshëm struktural të saj.

Reklame

Rasti i fundit është postimi i nënkryetarit të SDSM-së M.Zekiri i cili paralajmëron ndryshime në krye të bashkësisë islame në RMV.

Në rrjetin social facebook Muhamed zekiri ka shkruar:
Myftije kujdes dhe me mend cfar vendosni!!!
Heq JONUZIN vendos DOMUZIN nuk zgjidh problemin…. /aktuale/