Mulliri 200 vjeçar, trashigimi e rrallë në Tearcë (VIDEO)

Advertisment

Ky mullir është i vjeter gati 200 vjeçar i familjes Huseini, Nasir Huseini thotë se kështu e kam gjetë dhe kam vazhduar traditën familjare dhe ende po punoj me këtë

Banorët dhe një organizatë do të ndihmojnë që ende të egzistojë që të rindërtohet

Reklame

VIDEO: