Mundësi e papërsëritshme nga VideoLotaria: Shoqëri me Pandevin, e shumë surpriza tjera

Video-Lotaria Kazino Austria fton ndjekësit e saj në rrjetet sociale, por edhe të gjithë tifozët e tjerë të futbollit dhe mbështetësit e ekipit kombëtar të futbollit maqedonas në një miqësi unike dhe ekskluzive, me një surprizë fantastike.

Të Dielën, më 6 Qershor, në ora 14.30, heroi maqedonas i futbollit, Goran Pandev do të jetë mysafir në faqen në Facebook http://2win.mk/ në bisedë të drejtpërdrejtë!

Secili mund të përfshihet dhe t’i bëjë një pyetje kapitenit tonë përpara paraqitjes historike në Kampionatin Evropian dhe saktësisht një javë deri në ndeshjen e parë të Maqedonisë, kundër Austrisë. Filloni të mendoni për një pyetje në lidhje me Pandev tani dhe vendoseni në inbox ose ruajeni dhe shkruajeni drejtpërdrejt ndërsa ai flet me ju, fansa dhe u përgjigjet pyetjeve.

Ky nuk është fundi i përvojës, sepse miqësia me Pandev do të përfundojë me një super surprizë. E vetmja gjë që duhet të bësh është t’i përgjigjesh saktë pyetjes, të cilën Pandev do të bëjë dhe pastaj ai do të zgjedhë se cila nga përgjigjet e sakta është fituesi me fat.

Shijoni shoqërinë e Goran Pandev, dëgjoni mendimet e tij për performancën e Maqedonisë në Euro 2020 dhe mos e humbni shansin që të mund të bërtisni: Unë shkojë në Evropian!

#Luajpërqejf #Luajmepërgjegjësi