Mundësi për punësim dhe vetëpunësim në Maqedoni

Advertisment

Qeveria në Maqedoninë e veriut përmes Agjencisë për Punësim ka vijuar me programe përmes të cilave financiarisht u ndihmon kompanive por edhe qytetarëve të papunë.

Janë disa masa që tashmë janë aktive dhe me qëllim që të përballohet situate aktuale, por edhe të mundësohen punësime të reja, për të rritur pagat dhe stabilitetin e kompanive.

Reklame

Më poshtë janë shpalljet për punësime dhe vetëpunësim:

KLIKO PËR SHPALLJET