Murtezani i Gashit ”vlerëson se deputetët e Kasamit jan me Rusin”

80

Një sqarim për opinionin: Lëvizja BESA, kryetari Afrim Gashi dhe deputetët Nexhbedin Kahremani dhe Rexhep Memedi, i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht se kush i artikulon ato, njësoj siç është e përqendruar edhe për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Kundër anëtarësimit të Maqedonisë në NATO është vetëm Rusia.

Ja shkrimi edhe në facebook i Orhan Murtezanit: