Muslimanë ndani 10 minuta dhe dëgjoni këtë ‘ders’

Myftiu i Shkodrës, hoxhë Muhamed Sytari ka shpërnarë një ligjëratë të tij të para 9 muajve ku flet se si muslimanët duhet të punojnë për të fituar këtë botë dhe botën tjetër.

Dëgjoni historinë që tregon imami dhe shpjegimin që jep më tej e që duhet të shërbej si mësim për muslimanët.