Musliu: Ahmeti e din çfarë bën

“Ahmeti ka dëshmuar gjatë viteve që sa herë që ai promovon diçka me një fjalë, ai përfundimisht do të dalë me një strategji që do të ketë sukses”, tha analisti politik Albert Musliu gjatë intervistës në Studio 10, duke komentuar ribrendimin e BDl-së.

Sipas tij, hulumtimi i BDl-së ka treguar se grupi kryesor i targetuar duhet të jenë të rinjtë.

Reklame

“Deri më tani kemi pasur vetëm një parti të përqendruar në këtë temë, por ajo nuk ka arritur të rrisë pjesën e saj të votuesve. Kundërshtarët politikë të Ahmetit duhet të jenë të kujdesshëm,

sepse sa herë që kishim ndonjë skepticizëm në lidhje me strategjitë e tij, rezultatet ishin në favor të tij.

 

Sa për kryetarët e komunave Merko dhe Arifi, ata do të duhet të dëgjojnë kryetarin e tyre”, tha Musliu.