Muzafer Etemi zgjidhet kryetar i degës së ASH Tetovë

Aleanca për Shqiptarët sot në një atmosferë pune dhe festive me shumicë votash dhe në një garë të fortë mes dy kandidatëve,Gadaf Huzeiri dhe aktori Muzafer Etemi.

Kuvendi qendrorë i Aleancës për Shqiptarët-dega Tetovë me shumicë votash përmes një proçesi demokratik,me vota të fshehta,për Kryetar Dege i Tetovës u zgjodhë aktori i njohur Muzafer Etemi.

Reklame

Kryetari i posazgjeshur Etemi,ka falënderuar antarët e Kuvendit për mbështetjen dhe ka premtuar një angazhim të sinqertë për Tetovën,për gjithë Shqiptarët,për të ardhem,për rininë që kërkon ndryshimin aq shumë të nevojshëm,tha Kryetari i posazgjedhur Muzafer Etemi.

Më pas Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela fillimisht uroi kuvendin e Degës së Aleancës për Shqiptarët-Dega Tetovë për një proçes shumë demokratik për zgjedhjen e Kryesisë dhe Kryetarit të Degës Tetovë.

Sela fillimisht uroi Kryetarin e posazgjedhur Muzafer Etemi duke i uruar sukses në punë.

Sela: Tetova ka një rëndësi të veçantë për ne si Aleancë për Shqiptarët dhe kjo që po bëjmë sot është pikërishtë ajo,fuqizimi i Tetovës dhe jam i bindur se po krijojmë një ekip fitues.

Ju e dini se ky është vit zgjedhorë,na presin zgjedhjet lokale të cilat jam i sigurtë se do ti fitojmë dhe ndryshimi do të fillojë pikërishtë këtu,në Tetovë.

Deklaroi Sela para Kuvendeve të Degës së Tetovës.