Muzikanti nga Maqedonia i revoltuar then instrumentin (video)

Advertisment
HTML Image as link

Kriza si pasojë e pandemis ka prekur shumë profesione në Maqedoni dhe në botë.

Por këngëtarët dhe instrumentistët janë kategoria më e prekur pasiqë ata nuk kanë marë as edhe ndihma nga shteti pasiqë aktivitetin e vetë nuk e kan pas të regjistruar.

Reklame

Mungesën e dasmave dhe të parave e ka ndjerë edhe një instrumentits nga Maqedonia i cili në shenjë revolte e ka thyer instrumentin e tij muzikor.

 

Për më shumë shikoni videon në vazhdim.