Najçevska: Qeverinë nuk mund ta rrëzon një gazetarë i kotë, por kryeministri i cili nuk i sheh kriminelët rreth tij

18
#

Qeverinë nuk mund ta rrëzon një gazetarë i kotë, por kryeministëri i cili nuk i sheh kriminelët rreth tij, shkruan profesoresha universitare, Mirjana Najçevska në rrjetin social Facebook, transmeton Zhurnal.

Ajo njëherit e komenton deklaratën e djeshme të kryeministrit.

Sipas saj me shumë mundësi kjo qeveri do të rrëzohet nga prokurorë të kriminalizuar dhe gjykatës, këshilltarë të gabuar të kryeministrit, zgjedhje e keqe të ministrave dhe deklarata të kryeministrit që promovojnë dhe mbështesin stereotipe dhe paragjykime.