Naser Ziberi: Jam shëndosh e mirë, na pr esin sfida të reja

Advertisment

Të nderuar,

Ju faleminderoj shumë për kujdesin dhe përkrahjen masovike, unë jam shëndosh e mirë, gati për sfidat e reja.

Reklame

Ju lutem, telefonat ti përdorni për biseda me familjarët, miqtë, dashamirët e bashkëpunëtorët dhe jo për shp ifje të ulta, fushatë të zezë dhe propagandë që prek edhe shëndetin një ditë para zgjedhjeve sepse kjo nuk ju nderon

Unë nuk jam pozitiv në COVID 19 dhe nesër në ora 10:00 do ta ushtroj të drejtën time të votës dhe ju ftoj që të gjithëve të votoni dhe të mos bini pre e propagandave dashakeqe.

Uroj shëndet për të gjithë dhe shërim të shpejtë për të gjithë të infektuarit