NATO sot dorëzon 60 respiratorë për Maqedoninë

Advertisment

Në Shkup sot duhet të arrijnë 60 respiratorë, donacion nga NATO për ballafaqim me pandeminë Covid-19.

Donacionin e NATO-s me vlerë prej 1.4 milion eurove në Aeroportin e Shkupit do ta pranojë ministrja e Mbrojtjes,

Reklame

Radmilla Shekerinska, kreu i diplomacisë Bujar Osmani dhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.