Nazim Beqiri sjell këngën kushtuar “Komandant Telit” (Video)

Advertisment

Këngëtari Nazim Beqiri sjell edhe një këngë tjetër, një këngë me një videoklip, këngë kjo kushtuar heroit te kombit “Komandant Telit” bashkë me njësitin e tijë dhe dëshmorët e betejës së Haraçinës.

Kënga “komandant Teli”, u realizua te kompleksi memorial i dëshmorëve të betejës së Haraçinës, nën simbole patriotike të gërshetuara në këngë.

Reklame

Teksti – Kreshnik Avdiu, orkestrimi – Artan Kastrati, video – Bugg production. Përndryshe, artisti Nazim Beqiri ka pasur një vit të begatë, gjashtë projekte të realizuara brenda një viti.

NAZIM BEQIRI Komandant TELI – YouTube