Nazim Bushi, mbështetës i përkryer i organizatave të ndryshme kulturore

Advertisment
HTML Image as link

Një njeri vizionarë, me ide përparimtare dhe shumë i suksesshem në punen e tij, i integruar dhe shume puntor, i hapur për bashkëpunim dhe shumë ndihmues për përparimin e shoqërive të ndryshme.

Bëhet fjalë për të madhin z. Nazim Bushi, i cili me punën e tij të pandalshme, modestinë dhe bujarinë shpirtrëore, gjithmonë u ka qendruar afër njerëzve të cilët janë marë me sport, kulturë, shkencë etj. Në shoqerinë tonë, emrat e tillë janë të rallë dhe veshtirë për t’i gjetur. Të jemi pafund faleminderues e mirënjohes për gjithcka i nderuar mik. Shka ‘Ibe Palikuqi’- Shkupi si organizator i Folk Fest-Shkup me falenderim për Nazim Bushin që çdo herë është në shërbim të kulturës!