Ndahet nga jeta ish deputeti Amdi Bajram

Për shkak të komplikimeve me zemrën në moshën 64 vjeçare ka ndërruar jetë ish deputeti Amdi Bajram.

Lajmin e kanë konfirmuar edhe nga partia e tij, Lidhja e Romëve.

Reklame

Bajram ka qenë ndër deputetët me më shumë mandate në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut.

Amdi Bajram ka qenë i njohur me deklaratat e tij si dhe për koalicionim edhe me VMROnë edhe me LSDMnë.