Ndahet nga jeta ish ushtari i UÇKsë nga Vica e Tetovës

Është ndarë nga jeta ish ushtari i UÇK-së nga Vica e Tetovës, Selam Sulejmani.

Të afërm të të njderit dhe shokë nga lu fta në rrjetet sociale kanë shënuar:
U prehsh në paqe Selam!

Reklame

Me dhimbje të madhe pranuam lajmin për vd ekjen e parakohshme të Bashkëlu ftarit tonë Selam Sulejmani.

Ngushëllime familjes e miqve.

Varrimi në ora 12 te varezat e qytetit në Tetovë!