Ndahet nga jeta në moshë të re futbollisti i Kf Shkëdijës!

220

Ndahet nga Jeta në moshë të re futballisti Kf Shkëndijës 19 vjechari Albin.

Ende pa mos kaluar 1 vit qyteti jonë kaplohet nga një tragjedi tjetër!
U prehsh në Paqe Albin 💔

Ngushëllime familjes dhe miqve!

Klubi futbollistik Shkëndia u shpreh ngushllimet më të sinqerta familjes së Albinit, miqëve shokëve si dhe dashamirëve të futbollit.