Ndahet nga jeta Vigan Idrizi -Fronti

Sonte ndahet nga jeta Vigan Idrizi – Fronti. Faqa zyrtare e Ballistëve.

Sonte u nda nga jeta Vigan Idrizi – FRONTI.
Një njeri shumë meritorë në historinë e Ballistëve.

Reklame

Ballistët shprehin ngushllime familjes…
ISHE DHE MBETESH ME NE!
FRONTI Old School