Ndalesë për kamionë dhe autobusë në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit

Për shkak të mbetjeve të borës në rrugë, ekziston ndalesa për kamionë të rëndë dhe autobusë në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit. Në rrugën Mavrovë – Dibër ekziston ndalesë për automjete të rënda me rimorkio.

Ndalesë për të gjitha llojet e automjeteve motorike, është vendosur në aksin rrugor Rankovcë – German për të gjitha llojet e automjeteve motorike.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, në disa vende me mbetje të borës në rrugë pas intervenimit të ekipeve kujdestare të Rrugët e Maqedonisë. Për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur paraqitja e ngricave.

Rekomandohet shpejtësi e adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.