Ndëroi jetë Ilir Xheladini, varrimi bëhet pas namazit të Iqindisë

Një tjetër tra gjedi në familjen e atdhetarit Shaban Xheladini, e dyta brenda tre ditëve.

Ndërroi jetë Ilir Xheladini,i punësuar në Universtitetin e Tetovës. Varrimi i tij do të bëhet sot pas namazit të Iqindisë.
Para tre ditësh ndërroi jetë vëllau i tij Irfan Xheladini, punonjës i administratës në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Tetovës.

Reklame

Iliri dhe Irfani ishin bijtë e veprimtarit të ndjerë, Shaban Xheladini, një familje atdhetare dhe e njohur për veprimtarinë patriotike, për qëndresën përballë politikës diskriminuese, për synimet historike dhe për demokracinë e kombit tonë.TetovaSot