Ndëroi jetë imami i njohur nga Hasanbegu kushëri i Harun Aliut

Sot në fshatin Hasanbeg të Shkupit ka ndërruar jetë imami Atulla Aliu. Ai ka qenë kusheri i ish komandantit të UÇK-së, Harun Aliu.

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.

Reklame

Sot, para namazit të xhumasë, pas një sulmi në zemër, Baba Hoxh hfz. Ataullah Aliu ia dorëzoi shpirtin Krijuesit, i kënaqur me kaderin e Zotit dhe me vendimin hyjnor.
Namazi i xhenazes do të falet të shtunën (19 shtator) në drekë te xhamia e vjetër e Hasanbegut, ndërsa varrimi do të bëhet në varrezën e Kamenikut.
Lutuni për shpirtin e tij!”, thuhet në njoftimin e familjarëve.