Ndëroi jetë Murat Jashari, vëllai i Komandant Kumanova

Shkruan Nderim Jashari, nipi i Murat Jasharit

Të Allahut jemi dhe te ai pa dishim do të kthehemi. Para pak çastesh ndrroj jetë axha jonë MURAT JASHARI- BACA!! Lavdi jetës dhe veprës tënde që e deshte kombin më shumë se veten Për vorrimin ju njoftojm …..

Ps; Murat Jashari është vëllai i Ismet Jasharit-Komandant Kumanova./News-TV/