Ndëroi jetë veprimtari i çështjes kombetare dhe ish-kryetari i Likovës Vaid Saiti

Advertisment
HTML Image as link

Të nderuar bashkëfshatarë, ju njoftojmë se ka ndërruar jetë ish kryetari i Komunes,atdhedashësi, dhe mbështetsi i pandalshëm i Arsimit,
Vaid Saiti!

Varrrimi do të bëhet pas namazit të ikindisë!

Reklame

Allahu e mëshiroftë dhe e bëftë prej banorëve të Xhennetit!
Tanime i ndjeri Vaid Saiti ka qene kryetar i Komunes se Likoves si dhe aktivist i denje i cili ka dhene nje kontribut te cmuar per te gjitha proceset kombetare, sidomos ne themelimin e Universitetit te Tetoves bashke me rektorin e pare te ketij Universiteti Fadil Sulejmanin.