Ndëron jetë doktori nga Tetova

Sot në mesditë nga një sulm në zemër ka ndërruar jetë mjeku specialist i transfuzilogjisië në Spitalin Klinik të Tetovës dr. Irfan Baftjari.

I ndjeri ka punuar shumë vite në këtë spital ndërsa me prejardhje është nga fshati Çellopek i Tetovës. Lajmi për vdekjen e tij e ka shokuar personelin mjeksor në këtë spital dhe ata që e kanë njohur dhe kanë vetëm fjalë miradie për mjekun./ GazetaPopulli.net