Ndëron jetë Hafiz Mulla Idriz Dermaku, hoxha i dashur i mbarë popullit shqiptar

Të nderuar vëllezër dhe motra, selam alejkum!

“Të Zotit jemi dhe tek Zoti do të kthehemi!”

Para disa çasteve morëm lajmin se ka ndërruar jetë hoxha ynë shumë i dashur dhe i mbarë popullit shqiptar Hafiz Mulla Idriz Dermaku.
Hafiz Idrizi ishte dhe do mbetet një njeri me tipare të veçanta, njeri i cili tërë jetën e tij ia kushtoi fesë dhe kësaj shoqërie.
E kisha mik shumë të afërt.

Allahu e pastë mëshiruar, ia faltë gjynahet, varrin ia ndriçoftë, në Xhenetin më të lartë e çoftë. Vëllai i juaj dhe nxënësi e miku i afërt i Hafiz Idrizit, Shefqet Krasniqi