Ndëron jetë hoxha i njohur nga Kosova

BIK njofton për vdekjen e Mulla Musa Ahmet Gërgurit. Bashkësia Islame e Kosovës njofton se sot ka ndërruar jetë Mulla Musa Ahmet Gërguri nga Bardhi i Madh.
“Varrimi do bëhët nesër në mesditë,me namaz të drekës, në varrezat e vjetëra”, thuhet në njoftimin e tyre.

Njoftimi:

Reklame

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi” Sot ka ndrruar jetë Mulla Musa Ahmet Gërguri nga Bardhi i Madh. Varrimi do bëhët nesër në mesditë,me namaz të drekës, në varrezat e vjetëra.
Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me xhennet!