Ndëron jetë humanisti i madh haxhi Shaban Neziri

Mbrëmë ka ndërruar jetë një ndër aktivistët, humanistët dhe veprimtarët e mëdhej nga komuna e Sarajit haxhi Shaban Neziri, babai i pronarëve të kompanisë “Neziri Komerc”,përcjell derveni.info.

Haxhi Shabani me prejardhje nga fshati Sallarevë, për gati 30 vite jetonte në Saraj, por aktiviteti i tij shteihej gjithandej kah jetojnë shqiptarë. Ai njihej si një humanist dhe veprimtarë për çështjen kombëtare dhe fetare. Zoti e shpërbleftë për veprat e mira.

Reklame