Ndëron jetë i punësuari në SPB nga fshati Pirok i Tetovës!

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi

Në moshën 73 vjeçare ka ndëruar jetë Mujdin Ahmeti nga fshati Pirok Tetovë I lindur 06.06.1948 gjatë gjithë jetës së tij ka punuar në sektorin për punë të mbretshme në Tetovë vitet e fundit para pensionimit ushtronte detyren e kryeshefit!

Reklame

Varimi do të bëhet sot e shtunë me datë 27.06.2020 ( e Shtunë ) pas namazit Ikindisë
Zoti e mëshiroft të ndjerin, kurse familjes Allahu xh. sh. i dhashtë sabër!
Amin!