Ndëron jetë lehona dhe foshnja e saj në klinikën e Gjinekologjisë ‘Nëna Tereza’ Shkup

Në Klinikën për Gjinekologji dhe Obstetrikë në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” në Shkup, sonte vdiq një nënë, të cilës dje iu bë një prerje cezariane dhe u konstatua se foshnja kishte vdekur.

Rasti për Kanal 5 u konfirmua nga drejtoresha e Gjinekologjisë, Viktorija Jovanovska, e cila njoftoi më shumë detaje për nesër.

Reklame

Jovanovska informon se kjo është një nënë e cila ka pasur shtatzëninë e 12-të dhe se deri më tani ajo ka bërë gjashtë aborte dhe gjashtë lindje. Familja e lehonës tanimë të ndjerë, tha se ajo u dërgua dje në Gjinekologji, kështu që pasi u bë fëmija Ce Te Ge dhe sipas tyre, u konstatua se gjithçka ishte në rregull, për të cilën ata kanë një dokument siç pretendojnë. Por, siç thonë nga Klinika, gruas iu tha se Ce Te Ge nuk është edhe aq e mirë dhe ata i thanë asaj që të kthehej për një kontroll tjetër brenda një ore.

Por kur e kanë kërkuar, ajo ka shkuar pa u paraqitur në shtëpi. Sipas familjarëve të lehonës, gjoja i është thënës që sot të shkojë për kontrollë, dy orë pas ekzaminimit të bërë dje gjatë rrugës për në shtëpi, siç shpjegojnë të afërmit e saj, ajo është përgjakur dhe dërgohet përsëri në spital, pas së cilës ajo iu nënshtrua një operacioni cezarian. FLAKA