Ndërroi jetë profesori strugan, njeri i dijes kombit dhe fesë

Advertisment

Me pikëllim të madh mora lajmin e vdekjes së profesorit z. Amit Merkos. Vërtetë një humbje e madhe për Ladorishtin dhe Strugën në përgiithësi.

Amiti ishte njeri shumë i dashur, dashamir i fesë dhe kombit dhe mbi gjitha një aktivist dhe humanist i madh. Lus Zotin e Madhërishëm që z. Amitin ta mëshirojë, ndërsa familjes, miqve, shokëve dhe dashamirëve Zoti u dhëntë durim. (S. Sulejmani)