Ndërron jetë arkitekti i kryqit në Vodno (FOTO)

32

Arkitekti i Jovan Stefanovski-Zhan, ka ndërruar jetë në moshën 71 vjeçare.

Ai ishte autor i shumë objekteve në vend dhe jashtë vendit.

Ndër veprat më të njohura janë kryqi në Vodno, objekti i ri i Teatrit maqedonas dhe rreth 550 objekte të tjera në Maqedoni dhe jashtë saj.

Stefanovski-Zhan ishte profesor universitarë dhe fitues i shumë çmimeve.

 

Va rrimi i tij do të bëhet gjatë ditës së nesërme në varrezat e qytetit në Butel.