Ndërron jetë hoxha i ri nga Mitrovica

Hoxha i ri nga Mitrovica, Jetullah Haliti, i cili vuante nga një sëmundje e rëndë ka ndërruar jetë.

Njoftimi nga vëllau i tij për vdekjen e hoxhës:

” Te Allahut jemi dhe vetem tek Ai do te kthehemi ” Bekare 156

Njoftim

Njoftohen familjarët, miqët dhe dashamirët se ndërroi jetë vëllau ( Hoxha ) ynë i dashur Jetullah Salih Haliti. Për orën dhe vendin e varrimit do ju njoftojmë.