Ndërron jetë pelivani më i mirë në Komunen e Sarajit, Bujamin Nuishi

Sot një lajm i dhimbshëm vjen nga Komuna e Sarajit me saktesisht nga fshati Krushopek, ku ka ndërruar jetë pelivani më i mirë i ksaj komune djaloshi i ri 23 vjecar Bujamin Nuishi (BUJO).

Ai ishte një ndër më të mirët në këtë sport dhe një djalë i dalluar në mesin e shoqërisë.

Reklame

Ai ka qenë sigurim ku ndodhi rasti i v rasjes së dyfishtë sot në një ka zino në Shkup në mëngjesin e sodit, ku su lmuesit kanë q elluar edhe mbi të

Stafi tetova1 shpreh ngushëllime të sinqerta familjes së tij dhe atë Zoti e shpërbleftë e Xhennet.