Ndërron jetë pronari i Euro Turist – Tetovë

Sonte ka ndërruar jetë pronari i Euro Tursit në Tetovë

Faqja e euro turist në rrjetin social Facebook jep lajmin:

Lajm pikëllimi!

Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi!
Sot, ndëroi jetë pronari i Euroturist Tetovë Z. Ziber Bislimi. Varrimi do të bëhet nesër me 14.09.2021 pas namazit të drekës te varrezat e f. Sellcë.

U preht në paqe!

Familja Bislimi dhe stafi i Euroturist