Ndërtesa më e lartë në Dubai është ndriçuar me një imazh të kryeministrës Zelandës, ku Sheik Mohammed bin Rashid falënderon atë (FOTO)

69

Ndërtesa më e lartë në Dubai është ndriçuar me një imazh të Jacinda Ardern, ku Sheik Mohammed bin Rashid falënderon Kryeministren e Zelandës së Re, ku thotë:

Falënderit kryeministre Jacinda Ardern dhe Zelandës së Re për ndjeshmërinë dhe përkrahjen tuaj të sinqertë me të cilën keni fituar respektin e 1,5 miliardë myslimanëve pas sulmit terrorist që tronditi komunitetin musliman anembanë botës.