Ndodhë në Mitrovicë: Me anë të telefonit e falë gjakun e babait dhe vëllait (VIDEO)

Hoxha nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj ka publikuar sot një storie të rrallë. Ai ka telefonuar me një qytetar kosovar që jeton në diasporë i cili në lidhje telefonike ka thënë se pranon që të fal gjakun e babës.

Hoxha dhe qytetari shpërthejnë nga emocionet në telefon duke mos kursyer as lotët. Hoxha e udhëzon qytetarin që të fal vrasjen e vëllaut dhe djalit për hatër të Allahut.

Reklame

Imami Latifi para 1000 personave ka thënë se e ke nderuar Allahun, nënën e cila e ka rritur atë si jetim.

Më poshtë keni videon: