Ndryshime në policinë e shtetit – fuqizohen shqiptarët!

Advertisment

Ministri nga radhët e BDl Agim Nuhiu ka reviduar përbërjet e trupave dhe komisioneve pranë dikasterit te sigurisë dhe ka emëruar shqiptarë për udhëheqës.

Në Manastir emërohet Afrim Shabani, në Kumanovë Sevadil Xhaferi, në Ohër Hamdi Emini, në Shkup Memedali Muharemi dhe në Tetovë Jetmir Abazi. Shqiptarët emërohen për udhëheqës edhe në dhjetëra pozita tjera.