Ndryshimi i pabesueshëm, presidentja e parë shqiptare nuk njihet më (FOTO)

Deri para pak vitesh, ajo ishte e para presidente shqiptare. Sot, Atifete Jahjaga është një aktiviste, që ftohet në takime të shumta në mbarë botën.

Por, ajo që të bën përshtypje, është transformimi i pabesueshëm i ish-presidentes së Kosovës. Ish-ushtarakja nuk ka
asnjë lidhje me gruan që drejtoi Kosovën, pasi ajo ka ndërruar tërësisht pamje dhe sot duket nja 20 vjet më e re.

Ajo është rinuar tërësisht (me siguri falë ndërhyrjeve kirurgjikale) dhe ka humbur në peshë, duke u dukur një tjetër njeri.