Ndryshohet afati për aplikim për subvencione për vitin 2020

Advertisment
HTML Image as link

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 22 shtator solli dekret me të cilin afati për aplikim për subvencione për vitin 2020 ndryshohet nga 31 korrik në 30 shtator.

I njoftojmë të gjithë bujqit që nuk kan arritur të dorzojnë kërkesë për subvencione për vitin 2020, se të njejtën mund ta bëjnë deri më 30.09.2020.

Reklame

Dorzimi i kërkesave bëhet në mënyrë elektronike nga vet bujqit.

Ata bujq të cilat kanë nevoj për ndihmë gjat aplikimit, mund të drejtohen deri tek njësitë rajonale të Ministrisë së bujqsisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujrave.