Në 24 orët e fundit 106 raste të reja me COVID dhe 20 kanë humbur jetën

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit në vendin tonë nga 761 teste të kryera 106 persona kanë rezultuar pozitiv. Ndërsa betejën me Kovid-19 e kanë humbur 20 pacientë.

Nga Instituti i Shëndetit Publikë gjithashtu njoftojnë se janë shëruar 60 pacientë.

Reklame