Në 24 orët e kaluara MPB i regjistroi 283 shkelje për mosmbajtjen e maskës

Gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 283 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellja nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.