Në aeroportin e Shkupit arr estohet 19 vjeçari nga fshati Bojanë

Në aeroportin e Shkupit, gjatë hyrjes në shtet, dje në orën 13:00 pasi ishte kontrolluar B.D (19) nga fshati Bojanë i Shkupit,

ishte konstatuar se në evidencën operative gjendej në listën me masë “arr est” nga Departamenti i Kërkimit.

Reklame

Siç është bërë e ditur në buletinin e sotëm të policisë, B.D. ishte arr estuar dhe iu është dorëzuar nëpunësve të policisë të Departamentit të Policisë në Petrovec për procedurë të mëtutjeshme.