Në aeroportin e Shkupit mbërriti grupi i ri i afganëve (VIDEO)

Në Aeroportin Ndërkombëtar në Shkup mbërriti grupi i ri i qytetarëve nga Afganistani.

Grupi i parë i 149 afganëve në vend mbërritën më 31 gusht, në mesin e të cilëve edhe gra dhe fëmijë. Bëhet fjalë për afganë të cilët kanë punuar për organizata ndërkombëtare dhe familjet e tyre.