Në Beograd protesta pro Palestinës: Kosova është Serbi, Palestina shtet

Një grup i majtistëve në Serbi, kanë mbajtur sot një protestë në Beograd në përkrahje të Palestinës.

Me flamurin e Serbisë me yll të ish-Jugosllavisë dhe me pankartën ku shkruhej ‘Poshtë okupimi, Kosova është Serbi, Palestina shtet’, është zhvilluar kjo protestë, shkruan Gazeta Metro.

Reklame

Gjatë ditës së sotme në Beograd është mbajtur një protestë, për solidarizim me popullin palestinez në Jerusalem.

Një grup i serbëve janë shfaqur me pankarta në duar, ku të figuruar ishin flamuri i ish-Jugosllavisë dhe flamuri i Palestinës.

Gjithashtu grupi majtistë në pankartë shfaqi edhe një shkrim. Aty shkruhej ‘Poshtë okupimi, Kosova është Serbi, Palestina shtet’.