Pas më tepër se 60 vitesh institucion, Demiri i BESËS zyrtarizon shqipen në Agjencinë e Punësimit

Advertisment

Në këtë ditë historike të festës së flamurit, Agjencinë e Punësimit në Maqedoninë e Veriut ka lansuar ueb faqen e re të kësaj agjencie edhe në gjuhën shqipe.

Pas plotë 60 vitesh si insitucion më në fund me arrdhjen e Abdush Demirit, kuadër i Lëvizjes BESA, tashmë ky institucion do të frymuj shqip edhe në verzionin e shërbimeve në internet.

Reklame

“Në frymë të këtij konsolidimi, reflektimi dhe avancimi, 28 Nëntorin e kemi zgjedhur si datën simbolike ku Agjencia e Punësimit zyrtarisht do të filloj me zbatimin e dygjuhësisë, pra prej sot Agjencia flet edhe shqip, si asnjëherë më parë prej kur është themeluar ky institucion.Urime të gjithë shqiptarëve 28 Nëntori Dita e Flamurit”, theksohet në postimin e Demirit në Facebook.

https://av.gov.mk/shtepi.nspx?fbclid=IwAR1HrZicec4VlcGiNe1S8EP8PTRgfGGBn2ldU4iQoRGR-7IPIXkchplsnHk